Verzekering

Een ongelukje zit in een klein hoekje....
 • Je iPhone reparatie laten vergoeden door je verzekeraar

  In de meeste gevallen gaat je verzekeraar akkoord met het laten uitvoeren van je iPhone door ons. Wij zijn momenteel nog geen officiële reparateur. Vraag daarom eerst duidelijk bij je verzekeraar na of zij de schade willen vergoeden. In de meeste gevallen moet er een offerte opgevraagd worden, deze stuur je vervolgens naar de verzekeraar. Bij een akkoord kun je de reparatie door ons laten uitvoeren waarna je de betaling eerst zelf voldoet. Je krijgt in een later stadium dan het geld van je verzekeraar.

  Weet je niet helemaal zeker of je verzekeraar je schade dekt? Neem contact met ons op en wij helpen je graag!

 • Inboedelverzekering

  Deze soort verzekering zorgt ervoor dat je inboedel verzekerd is tegen schade. Deze schade kan ontstaan door meerdere oorzaken: brand- en schroeischade, blikseminslag, stormschade, waterschade, inbraak en diefstal. Het is per verzekeraar verschillende welke schadegevallen wel of niet worden gedekt. Voor meer informatie kun je het beste contact op nemen met je verzekeraar.

 • Toetselverzekering

  Je kunt je iPhone ook “speciaal” laten verzekeren, dit doe je door een toestelverzekering af te sluiten. Deze kun je ook afsluiten voor bijvoorbeeld je tablet, camera of andere elektronische apparaten. Echter is de meest gekozen apparaat toch de smartphone. Veelal worden de volgende schades gedekt: valschade, waterschade en diefstal. Gemiddeld betaal je voor een toestelverzekering €10,-, uiteraard hangt dit af van het apparaat.

 • Aansprakelijkheidsverzekering

  Het kan voorkomen dat je iPhone door iemand anders schade oploopt, vaak heeft diegene een aansprakelijkheidsverzekering waarbij hij of zij de schade op deze verzekering kan verhalen. Ga bij de verzekeraar na of dit ook inderdaad mogelijk is. Wil je graag advies of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

 • Reisverzekering

  Stel, je gaat op vakantie en dan loopt je iPhone schade op of hij wordt gestolen door een zakkenroller. Voor dit soort gevallen vergoedt je reisverzekering de schade die je in de vakantie oploopt. Naast de genoemde situatie is een reisverzekering ook handig voor als je bagage gestolen wordt of als je bijvoorbeeld in het ziekenhuis terecht komt in het buitenland.